2017. júl 03.

Végre megérkezett Magyarországra a „tortavetítés”!

írta: TOTX
Végre megérkezett Magyarországra a „tortavetítés”!

Ismét egy "vendégszerzőnk", nevezetesen a CakeUP projections billentyűiből származik a következő írás, jó szórakozást hozzá! :)69e70b835d53c533865e0eca23601b53.jpg

Megelevenedik az esküvői torta, életre szóló, varázslatos az egyedi élmény!

A CakeUp projections leginkább a beltéri, zártkörű, exkluzív rendezvények, nagyszabású partik, fényűző esküvők, VIP ünnepségek vendégeit kápráztatja el innovatív megoldásokkal.
Magyarországon az első olyan produkciós műhely, kreatív stúdió vagyunk, akik egy saját receptúrájú ínycsiklandó emeletes tortakülönlegességet felejthetetlen fényshow-val ötvözünk. Lenyűgöző a végeredmény, minden vendég csodálja és imádja. Műalkotásokat, 3D hatásokat hozunk létre, melyek meghökkentő hatást kelthetnek a tortán, avagy a teljes enteriőr falazatán.
Nálunk a torta élő műalkotássá válik! 

„Cake mapping”

Ez egy olyan innovatív, kreatív technológia, amely vendégeit egy elképesztő utazásra invitálja, ugyanakkor átgondolt üzeneteket közvetít.
Tökéletes és felejthetetlen fényprodukció az elegáns vacsorákon/fogadásokon. Ezzel a rendkívül kreatív és innovatív eljárással minőségi videófilmet vetítünk a tortára, amely lélegzetelállító összhatást eredményez. Olyan történeteket kívánunk elmesélni, amelyek elbűvölik a vendégeket. Mindig az adott helyszín egyedi hangulatát megragadva szeretnénk életre kelteni valami varázslatosat. VIP és céges partikon hatékony presztízs értéket generál az emlékezetes művészi fényprodukció.

Ha Te is szeretnéd elkápráztatni vendégeidet a különleges napon egy mesébe illő, különleges 3D tortavetítéssel, kérlek látogass el a www.cakeup.hu weboldalára és lépj velük kapcsolatba.

Ha tetszett a cikk kövessétek a blogot és jelöljetek Facebookon, hogy mihamarabb értesüljetek a következő cikkekről!

Szólj hozzá

esküvői torta cake up projections cake up tortavetítés