2017. máj 24.

Esküvői meghívó - Vicces szövegminták

írta: TOTX
Esküvői meghívó  - Vicces szövegminták

Ha már megtaláltátok a megfelelő időpontot és a helyszín(eke)t is lefoglaltátok már, akkor nincs más hátra, értesíteni kell a kedves, leendő násznépet, hogy megtudják ők is, életük legjobb esküvőjére lesznek hivatalosak! :)

Legyetek kicsit kreatívak, adjatok hozzá a szöveghez, írjátok át a saját ízlésetek szerint! :)

Összeszedtem nektek egy csokorba pár vidám, vicces esküvői meghívó szövegmintát

, ha esetleg komoly vagy tradicionális szövegmintát szeretnél azt megtalálod lejjebb az ajánlóban!

1.

Fodor Szilvia és Pataki Zsolt

Örömmel tájékoztatjuk kedves rokonainkat és barátainkat, hogy a hosszú és boldogan viharos együtt töltött szerelmes évek után merész elhatározásra jutottunk, melynek értelmében 2021. augusztus 18-án hivatalosan is összekötjük életünket!

A nagy eseményre a XIII. kerületi Polgármesteri Hivatal házasságkötő termében (cím), az ünnepi vendégfogadásra pedig a Trófea Étterem dísztermében (cím) kerül sor. Örülnénk, ha kedves családjával együtt velünk ünnepelne ezen a nagy napon!

2.

Fodor Szilvia és Pataki Zsolt

Eleget téve az előzetes várakozásoknak és hódolva a családi hagyományoknak,

2015. augusztus 13-án örvendő rokonaink és barátaink kíséretében előbb anyakönyvvezető majd oltár elé állunk, amely eseményekre Önt és kedves családját szeretettel meghívjuk!

2015. 00-órakor a Szegedi Polgármesteri Hivatal Házasságkötő Termében

17.00 órakor a Római Katolikus Templomban,

majd azt követően az Vén hajó Étteremben.

3.

Fodor Szilvia és Pataki Zsolt

Közhírré tétetik, hogy az Úr 2021. évének augusztus 18. napján az illetékes hivatal áldásos közreműködését kérve véget vetünk vadházasságunknak, reményeink szerint kedves rokonaink, lelkes barátaink és a magunk legnagyobb örömére.

A nagy nap hivatalos részét 16:00 órakor az I. kerületi Házasságkötő Teremben (cím) tekinthetik meg vendégeink, 17:00 órától pedig ínyenc vacsorának és hajnalig tartó mulatozásnak lehetnek részesei a Szépasszony Étteremben (cím).

4.

Fodor Szilvia és Pataki Zsolt

A nagy közönségsikerre való tekintettel örök életre meg kívánjuk hosszabbítani sokat próbált kapcsolatunk, így a még sikeresebb folytatás érdekében 2021. augusztus 18-án egymásnak az anyakönyvvezető, a pap és a násznép előtt hűséget fogadunk.

Örömünkre szolgálna, ha családod kíséretében velünk együtt izgulnál, örülnél és ünnepelnél ezen a páratlan napon! Hogy mikor és hol? 16. 00 órakor-kor a Házasságkötő Teremben (cím), 17.00 órakor-kor a Jáki kápolnában (cím) és 18:00 órától a Hotel Benczúr dísztermében (cím).

5.

Fodor Szilvia és Pataki Zsolt

Örömmel tudatjuk mindenkivel, hogy kedves barátok jó példáján felbuzdulva 2021. augusztus 18-án megszelídíteni kívánjuk vadházasságunkat. Szeretettel meghívunk hát benneteket, hogy élőszóban hallhassátok tőlünk azokat a bizonyos igeneket!

16.00: Polgármesteri Hivatal (Cím)

17.00: Római katolikus templom (Cím)

17:45 Platán Étterem (Cím)

6.

Fodor Szilvia és Pataki Zsolt

Szeretettel meghívjuk Önt és kedves családját

azon esemény okán,

mivel maradék eszünket is elveszítve

2015. augusztus 18-án megbilincseljük egymást,

a Váci Polgármesteri Hivatal

házasságkötő termében.

Táviratcím: 2600 Vác, Kóter u. 1.

7.

Fodor Szilvia és Pataki Zsolt

Úgy döntöttünk, hogy véget vetünk vadházasságunknak és 2021. augusztus 18-tól már hivatalos formában is összetartozunk. Kedves rokonaink és barátaink társaságában szeretnénk ezt megünnepelni, ezért mindenkit szeretettel várunk a székesfehérvári Zeneiskola Dísztermében (Mátyás K. körút 3. sz.) a 16.00 órakor kezdődő ceremóniára.

Hogy ne gyertek hiába, vendégül látunk benneteket ezt követően a Kodolányi Főiskola aulájában tartandó dínomdánomon.

8.

Fodor Szilvia és Pataki Zsolt

Úgy döntöttünk, hogy véget vetünk vadházasságunknak és 2002. augusztus 18-tól már hivatalos formában is összetartozunk. Ezúton meghívunk – csatolt részeiddel együtt – hogy szem- és fültanúja légy 16 órakor a polgári (Bp. VI. Teréz krt. 11-13.), majd 17 órakor a katolikus esketésnek a budavári Mátyás templomban. Ezt követően féktelen mulatozásba kezdünk pilisszentiváni birtokunkon. A megjelenés kötelező!

(Ezért táviratcím nincs. Addig is elérhetsz minket új számunkon: 541-6541)

9.

Fodor Szilvia és Pataki Zsolt együtt hajózik tovább az élet tengerén…

Szeretettel meghívják Önt és becses családját 2021. augusztus 18-án 16 órára a budapesti nemzetközi hajóállomásra (Bem rakpart), ahonnan a násznéppel és az anyakönyvvezetővel együtt eloldják a Bécs nevű luxushajó köteleit! R.S.V.P. július 20-ig a 747-7777-es számon.

10.

Fodor Szilvia és Pataki Zsolt

Hódolva a hagyományoknak és eleget téve az előzetes várakozásnak 2021. augusztus 18-án 16 órakor összeházasodunk a martfűi Szent Tamás-templomban. Ebből az alkalomból szeretettel meghívjuk Önöket esküvőnkre és az azt követőünnepi vacsorára a lajosmizsei Tanya csárdába. Táviratcím: Molnár, 5000 Szolnok, Búzavirág u. 21.

11.

Tudjuk, hogy sok férfit és nőt taszítunk ezzel a kétségbeesésbe, de úgy döntöttünk, hogy összeházasodunk. E jeles esemény 2021. augusztus 18-án 17.00 órakor lesz a kisbéri Polgármesteri Hivatal házasságkötő termében, majd a római katolikus templomban. Szeretettel várunk Benneteket az esküvőre, és az azt követő vacsorára!

12.

Úgy döntöttünk, hogy véget vetünk az ” én sose adom be a derekamat ” című fejezetnek és 2021. augusztus 18-án önként és dalolva összeházasodunk. Ezúton meghívunk – csatolt részeiddel együtt, hogy szem- és fültanúja legyetek annak, hogy 16 órakor a Bicskei Polgármesteri Hivatal Házasságkötő Termében, majd a Római Katolikus Templomban örök hűséget fogadunk egymásnak. Azt követően féktelen mulatozásba kezdünk.

13.

Ezen cédula mindenkori birtoklója szívéjjel értesíttetik, hogy egyrészről Fodor Szilvia mint gyűrűs menyasszony másrészrőlPataki Zsolt mint boldog vőlegény 2021. augusztus 18. napján a déli harangozás után nyolcadfél órával (16.00) az Arany János utca.14. szám alatt fellelhető Bazilikában, megtartják frigyüket és a házasság szent kötelékét választják. Ezen iromány olvasója ezennel feljogosíttatik a fennkölt ceremónián való részvételre, amely célból kéretik ünnepi gúnyáját felöltve, s szívét lelkét díszbe öltöztetve a fent nevezett helyen és időben tiszteletét tenni, majd a mulatságon részt venni.

14.

Vadházasságunk megszelídítése érdekében, úgy döntöttünk, hogy 2021. augusztus 18-án örök hűséget esküszünk egymásnak. Örömmel tudatjuk, hogy példátokon felbuzdulva mi is kedvet kaptunk a házasság édes örömét kipróbálni, így meghívunk Benneteket a Szegedi Polgármesteri Hivatal házasságkötő Termében tartandó esküvőnkre. Elhatározásunkra a hivatali pecsétet 16.00 órakor kapjuk, Isten áldását pedig 17.00 órakor a Római Katolikus Templomban kérjük. Reméljük osztozol örömünkben, és megtisztelsz minket jelenléteddel mindkét ceremónián, valamint az azt követő ünnepi vacsorán……. (cím).

15.

Fodor Szilvia kisasszony és Pataki Zsolt úr

Örömmel tudatjuk, hogy az Úr 2021. évének augusztus havában a 18. napon a szegedi Városházának díszes termében 16 órakor, majd a Római Katolikus templomban 17 órakor kimondjuk a boldogító igent Szeretnénk, ha velünk lennétek ezen a szép napon, hogy szem és fül tanúi lehessetek e világraszóló eseménynek. Jó szokáshoz híven a szertartás után fergeteges mulatozásba kezdünk melyen szintén számítunk Rátok.

16.

IDÉZÉS!

Az összeesküvés alapos gyanúja miatt Fodor Szilvia és Pataki Zsolt ügyében a címzettet a Budakalászi Polgármesteri Hivatal Házasságkötő Termében 2021. augusztus 18.napján 16.00 órára kitűzött vallomásra tanúként megidézem.

Figyelmeztetjük, hogy ha az idézés ellenére nem jelenik meg és ezt alapos okkal nem menti ki, vagy engedély nélkül távozik illetve önhibájából olyan állapotban jelenik meg, hogy nem tud mélyen hallgatni, annak a család, elővezetését rendelheti el. Ha a határnapot hibáján kívül mulasztotta el, a határnaptól számított 8 napon belül részvét, rajongói vagy kárörvendő levél postázására kötelezzük. Ha az idézett éhen marad, elviszi az összeesküvők szerencséjét. Ezt a kockázatot mi nem vállalván, utasítjuk az Űrhajós Étteremben feltálalt étkek maradéktalan elfogyasztására!

17.

Az Úr 2017.. évének augusztus havában. a 14.napon, napnyugta előtt, amikor az óra elüti a 14-ot, Szeged város Polgármesteri Hivatalának díszes termében valamint a 17 órai harangszóra Római Katolikus templomban tartandó menyegzőjükre, és az azt követő ünnepi vacsorára Fodor Szilvia kisasszony és Pataki Zsolt úr sok szeretettel meghívja Önt és Tisztelt háza népét.

Remélem találtatok magatoknak megfelelő szövegmintát, ha mégsem akkor nézz szét a további szövegminta gyűjteményben!

Esküvői meghívó szövegminták - Tradicionális szövegminták

Esküvői meghívó szövegminták - Komoly szövegminták


Ha tetszett a cikk kövessétek a blogot és jelöljetek Facebookon, hogy mihamarabb értesüljetek a következő cikkekről!

Szólj hozzá